torstaina, joulukuuta 27, 2018

Hieman myöhässä

Kovin hiljaiseksi käynyt Pagistaan toivottaa leppoisaa joulunaikaa hieman myöhässä. Mutta vielähän se joulu jatkuu.

Olemme olleet siipan kanssa kimpassa pikaisesti laskettuna 14 joulua. Kaksi niistä on ollut sellaisia, jolloin emme ole lähteneet kotoa minnekään joulunviettoon, vaan meillä on ollut ilo kattaa pöytä myös jouluvieraille. Tämä oli toinen niistä. Toki on mukavaa saada kutsuja joulunviettoon muualle, mutta kyllä oman saunan lämmittämisessä aattona on kiistämätön hohtonsa - ja meidän osaltamme siis myös harvinaisuusarvonsa.

Tulevalle vuodelle haluaisin luvata hieman tiheämmän päivitystahdin, mutta kalenteri näyttää jo nyt siltä, etten taida tohtia. Kommenttilaatikon hiljaisuudesta voinee päätellä, ettei kollektiivinen menetys ole kovin suuri. Jostain syystä kuitenkin tykkään pitää blogin hengissä, vaikka näin kituliaanakin. Täyttäähän tämäkin jo 14 vuotta ihan näinä päivinä.

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Minä olen täällä! Minä olen täällä!

Hanna P kirjoitti...

Minä olen täällä myös!! On tuo omankin blogin päivitystahti valitettavan vaatimaton eli et ole yksin, mikäli se yhtään lohduttaa. Minun kommenttilaatikko on vielä hiljaisempi :D

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Pidä vaan blogia yllä. Minä ainakin luen.

Kirsti kirjoitti...

Samat ovat aatokset. Hyvää joulua! Periaatteessahan se jatkuu kynttilänpäivään asti.

Careliana kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Samaa vikaa täälläkin: tahtoisin päivittää blogia tiuhaan tai edes tiuhempaan, ja aiheitakin putkahtelee mieleen tasaiseen tahtiin, mutta kun ei vain vuorokaudessa tunteja ole tarpeeksi. Mutta tämä ei liene niitä asioita, joista kannattaisi ylimääräistä stressiä ottaa.

Kati Parppei kirjoitti...

Hohoo, onpa hauskaa, että olette siellä! Pitäisi toki itsekin aktivoitua muiden blogien kommentoinnissa - helposti käy niin, että lukee, muttei sano mitään, vaikka asiaa voisi ollakin.