tiistaina, heinäkuuta 29, 2008

Maksalaatikkokakku

Heinäkuun alussa Pagistaanissa täytettiin pyöreitä vuosia - kiistaton merkkitapahtuma, josta jouduin harmikseni olemaan poissa. Urosvahvistus, tuo aarre miesten joukossa, oli kuitenkin järjestänyt Sandylle hienot kymmenvuotiskemut onnittelukortteineen ja tarjoiluineen. Maksalaatikkokakku oli kuorrutettu kermavaahdolla ja koristettu koiranmakkarakynttilällä (päivänsankarin taipumukset tuntien palanpainikkeeksi tarjoiltiin pikkuinen tilkka punaviiniä, jo kymmenen vuotta sentään).

Sandylla on tapana tyhjentää kuppinsa sitä hitaammin ja hartaammin, mitä maukkaampaa sisältö on, joten nuorempi assistentti joutui seuraamaan toimitusta tuskaisena vieressä ahmittuaan oman kakkuosuutensa muutamassa sekunnissa. Kupin uumenista kuuluva murina sai kuitenkin kärkkyjän pysymään ruodussa.

3 kommenttia:

lupiini kirjoitti...

Voi mikä hauska kakku! Massalaatikko oli vanhan beagleni lempiruokaa, se söi kupista reunatkin kun koirannappulat hierrettiin massalaatikkoon. Sessi-vainaa sai yksivuotissynttärikakukseen marsipaanisen, vihreän naamaleivoksen jonka se lotaisi lopsottavaan kitaansa nanosekunnissa, kuten tapana on. Hauska tuo Sandyn tapa NAUTISKELLA ruoasta, olen tavannut ainoastaan koiria, jotka huhmivat makupalat sen enempää makustelematta :)

Päivi H-K kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!!!!! :)

Kati Parppei kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, ne on välitetty eteenpäin :).

Sandy tosiaan nautiskelee; se nuolee täytekakkupalastakin aina ensin huolella kermat. Tai jos kuppiin laitetaan vähän jäätelöä, sen kanssa askaroidaan pitkään ja hartaasti.