keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Ryhdikkäästi

Pagistaanissa on oltu maaliskuussa kovin kiireisiä, mikä myös tiedoksi tahoille, jotka kenties yhteydenottoa odottavat. Tällä hetkellä allekirjoittaneen urakoitavana on sentään vain yksi päätoimi, mikä huhtikuussa muuttuu kesän mittaiseksi sivutyöksi uuden päätoimen tullessa mukaan kuvioihin. Töitä siis on, mikä on hyvä.

Huhtikuussa tulossa ovat myös väikkärin esitarkastuslausunnot ja niiden mahdollisesti vaatimat toimenpiteet - myös kustantamon lausuntoa odotellaan kynsiä purren - joten vapaa-ajan ongelmista tuskin tullaan tänä keväänä kärsimään.

Mutta kun istutaan, istutaan edes ryhdikkäästi, muistuttaa Reumaliitto. Ja pidetään muutenkin huolta itsestä: use it or lose it - käytä sitä, tai menetät sen - pätee kaikkeen ihmiskehon ja -mielen toimintaan. Niin lihaskuntoon, tasapainoon kuin hoksottimiinkin.

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Vicious Bunnies! Luulin, että Lindhin suklaapuput olisivat häijyn näköisiä, mutta kalpenevat näiden veitikoiden rinnalla!

Voimia työntäyteiseen kevääseen.

anu.aaltonen kirjoitti...

Haa, pitääpä muistaessa mainostaa ryhtiliikkeen tueksi mainiota vekotinta eli kaikkiin tuoleihin sopivaa "irtosatulaa":

www.humantool.fi

Sopinee varsinkin etätyöläiselle, sillä ainoita haittapuolia on asentoa vaihtaessa ahterin tienoilta kuuluvat narisevat äänet... :/

Kati Parppei kirjoitti...

Revenge of the Chocolate Bunny! Jep, nuo kauhukanit oli pakko kuvata saksalaisen suklaakaupan ikkunan läpi.

Anu, näyttääpä mielenkiintoiselta - aika tyyris, mutta jos kerran haukkuu hintansa...