lauantaina, lokakuuta 04, 2008

Eläinten päivää!

Pagistaanin kaksi- ja nelijalkaiset toivottavat hyvää eläinten päivää ja viikkoa! Tänä vuonna Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liiton teemana on Luonnoneläimet ahdingossa? Milloin luonnonvarainen eläin tarvitsee ihmisen apua, ja millaisissa tilanteissa se olisi osattava jättää rauhaan? Mistä löytyy apua loukkaantuneelle luonnoneläimelle?

Ahdingosta puheen ollen, karvainen yliassistentti Sandy viettää teemapäivää synkkämielisenä toipilaana. Siltä poistettiin eilen pieni nisäkasvain, ja vaikka potilas on muuten virkeä ja hyvässä kunnossa, kauluri ja suojapuku (joka puuttuu kuvasta) näyttävät ottavan ankarasti karvaiseen kupoliin.

Parin viikon sisällä pitäisi tulla tulokset patin laadusta. Kuulemma mahdollisuudet hyvän- ja pahanlaatuisuuden välillä jakaantuvat jotakuinkin tasan. Peukaloita - karvattomia ja karvaisia - saa mielihyvin pitää pystyssä ensin mainitun vaihtoehdon puolesta.

Tässäpä vielä Lupiinille jokunen kasvikuva. Ylhäältä alkaen kuvaan ovat päässeet purppurajuoru, onnenapila, anopin(baari)jakkara, kukintaansa vihdoin lopetteleva soihtuköynnös, tuoksupelargonia ja jokin tuntematon, ehkä yönprinsessalle sukua oleva kaktus, joka on tuotu pistokkaana etelänmailta.

4 kommenttia:

Päivi H-K kirjoitti...

Karvattomat (Päivi) ja karvaiset (Pörrö + Aino, isäntä metsällä) peukalot pystyssä ensin mainitun vaihtoehdon puolesta. :)

Jenni kirjoitti...

Peukut on ojossa! Todella kauniita kuvia kasvien yksityiskohdista! Inspaa, inspaa.

lupiini kirjoitti...

ältsin hienoja kasvikuvia, kiitos! tuo kukkiva columnea on jotain niin upeaa, meillä tapiolassa kukki sellainen tosi runsakkaasti mutta kalliossa heitti henkensä...

peukkuja ja rapsutuksia tötteröpäälle! vanhalla sessi-beaglella oli tötterö parikin kertaa ja voi sitä koiramaisten kirousten määrää, kun se paksu matala makkara kiipesi portaita ja joka askelmalla tötterönreuna tarttui portaanreunaan... puhumattakaan nyt tötterön toiminnasta omena- ja roskakaukalona ulkona, nenä maassa kulkeva koira onnistui haalimaan kaikensorttista ryönää tötteröönsä.

Kati Parppei kirjoitti...

Kiitos peukuista ja kiittämistä! Sandylle on välitetty myös Sessi-beaglen vertaistuellinen tötterötarina.