perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Lentävä pappi

Allekirjoittanutta viihdytettiin viime yönä unella, jossa esiintyi lentävä pappi. Vaatetuksesta päätellen sielunpaimen oli itäisen kansankirkkomme palvelija, ja hän liiteli vastaan säännöllisesti eräällä rehevällä metsäpolulla. Mieleen jäivät mustan kauhtanan lepattavat hihat ja suorina sojottavat jalat huolella kiillotettuine kenkineen. Lentonäytöstensä päätteeksi pappi tapasi lehahtaa vaahteranoksalle istumaan ja tarkkailemaan tilannetta.

Kiusallista muuten hauskassa unessa oli, etten saanut ketään läheistäni vakuuttuneeksi lentävän papin olemassaolosta, koska hän ei suostunut näyttäytymään muulloin kuin ollessani liikkeellä itsekseni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos hulluja unia on sinullakin, viime yönä näin unta, että kirjailija Kaari Utrion naispuolinen ystävä Venäjältä oli ostanut koko Ylläksen ja laittanut sen uuteen uskoon. Toimittajien infoa varten oli tilattu 5 helikopteria, joihin mahtui 10 kuhunkin. Kaiken lisäksi lento kesti itäisestä Suomesta vain tunnin ja meren kautta - minkä meren, se jäi epäselväksi. Olin juuri nousemassa koneeseen, kun uni katkesi, kehno vie. Terkut: ex-työkaveri & aiemmat omituiset unet

Kati Parppei kirjoitti...

Heh, toivotaan, että huimaan tarinaan tulee myös jatko-osa!