tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Suurmies

Pagistaanilla on nyt oma avaruusohjelma, jonka johtoon on nimitetty kuvan komistus Tanzara Rocketeer (kutsumanimen arvaaminen ei vaadi kummoista mielikuvitusta, jos tietää samassa taloudessa asuvan ennestään ruskean koiran nimeltä Sandy). Kuva on harhaanjohtava sikäli, että kuvattava on siinä paikallaan.

Kuten eilen puhelimessa ystävälle mainitsin, täysin objektiivisesti voi todeta uroonalun osoittavan jo kolmentoista viikon iässä poikkeuksellisen älykkyyden merkkejä. En epäile lainkaan, etteikö se kirjoita ensin väitöskirjaani loppuun, ratkaise sitten Lähi-Idän kysymystä ja keksi uutta, saasteetonta ratkaisua energiakysymykseen.

Klyyvarin, käpälien ja isäukon koosta päätellen kasvamassa on suurmies joka tavalla.

- - -

Allekirjoittanut teki iltapäivällä Canossan matkan Joensuun poliisilaitokselle. Ilmeisesti osa rikollisen rangaistusta on mennä noutamaan sakkoaan paikan päältä, ilmoittautua neuvonnassa, istua korvat luimussa penkillä odottamassa sisäänpääsyä ja joutua lopuksi myöntämään olevansa se tolppakameran ikuistama, huumatun piisamin näköinen olento. Allekirjoituksenkin halusivat varmemmaksi vakuudeksi.

Se hysteerinen nauruntyrskähdys oli kyllä lähes rikesakon arvoinen.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Noin komian astronautin kanssa miekin voisin lähtee lennolle! :D

Kati Parppei kirjoitti...

Juu, tuollaiset käpälät herättävät kenen tahansa luottamuksen :D.