keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Näkisittepä

Helsinki City Run-juoksutapahtuman järjestäjiltä tuli sähköpostitse viime hetken joukkomaanittelu. Kiitos, mutta ei kiitos; samalle päivälle on jo muuta ohjelmaa (tervetuloa mukaan), eikä tungoksessa tanssahtelun kokemusta ole muutenkaan kiirettä uusia. Etenkään, kun ilosta saisi maksaa puolensataa euroa.

Mutta postin mukana tarjottiin mahdollisuutta ostaa kuva itsestään viime vuoden maalisuoralla. Rätkänaurua! Päivän pelastus! Olen kaukana kaunottaresta ja alistunut näyttämään valokuvissa juopolta, vipsahtaneelta tai muuten vain elähtäneeltä - mutta voi pojat, näkisittepä tuon otoksen.

Ehei, ette kyllä näe.

Kyse ei ole niinkään turhamaisuudesta. Ajatus siitä, että joku virtuaalituttu tunnistaisi minut kadulla tuon kuvan perusteella on liian pelottava.

Harkitsin tosin tilaamista; kuvalla voisi säikäyttää vieraisille tulevat lapset hiljaisiksi, jos tarvetta on ("tulkaapa katsomaan, mitä tädillä on piirongin laatikossa"). Tai sen voisi pudottaa yläkerran postiluukusta varoituksena siitä, mitä alakerrassa asuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

" - - kuvalla voisi säikäyttää vieraisille - - " änkeävät kaverit, jotka eivät ymmärrä tuoda runsaita tuliaisia. Tai jotenkin noin minä ajattelin sen lauseen jatkuvan. Kuten huomaat, menen aina asioiden edelle - jopa lukemisessa. ;D

Mutta kiitos päivän piristyksestä!

Päivi

pagisija kirjoitti...

Heh!

Jos ko. kaverit eivät ole livepersoonaani säikähtäneet (kun kerran vieraisillekin änkeävät), niin kuvista kaameinkaan tuskin kovin paljon enempään pystyy ;D.