perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Keksitään muuta

Kun ei saa istua eikä kitkeä, keksitään työntäyteisen viikon päätteeksi jotakin muuta. Pakataan vaikkapa rinkka, otetaan mukaan uikkarit ja onkikamppeet, tehdään urosvahvistuksen kanssa treffit Hämeenlinnan rautatieasemalle ja suunnataan metsään. Evon retkeilyalue onkin vielä katsastamatta.

Harmillista suunnitelmassa on se, että jäätelötreffit jäävät Pagistaanin edustajistolta väliin. Syökäähän pallo tai pari minunkin puolestani! Mitä tahansa muuta, paitsi suklaata. Suklaa kun on parasta suklaana ja jäätelö jäätelönä, aivan kuten salmiakki salmiakkina ja lakritsi lakritsina. (Olen aina pitänyt itseäni suorastaan hävettävän kaikkiruokaisena, mutta löytyypä sellaisiakin syötäviä, joita mieluiten kartan. Suklaajäätelön ja salmiakkilakritsin lisäksi mieleen tulevat raaka varsiselleri ja tippaleivät, jos asia nyt ketään vähimmässäkään määrin kiinnostaa.)

Ja nauttikaa muutenkin kesäisestä viikonlopusta! Älkää tehkö samoja virheitä kuin allekirjoittanut, joka liian innokkaan kasvimaalla kyykkimisen lisäksi levitti hartioihinsa aurinkovoidetta turhan huolettomasti jättäen parin kämmenen kokoisen lämpäreen kokonaan käsittelemättä...

4 kommenttia:

-t kirjoitti...

Liikennevaloefekti :-D Lakritsijäätelö on minusta myös kammottavan makuista, vaikka muuten tykkään kaikenlaista keskenään sekoitella. Mukavaa eräretkuilua!

pagisija kirjoitti...

"Liikennevaloefekti"

Niinpä :D! Lisäksi alaselkään tuli heleä poikkiraita kohtaan, jossa shortsit ja topin alareuna ottivat etäisyyttä toisistaan.

Lakritsijäätelö kyllä maistuu allekirjoittaneelle. Kas kun juohatitkin mieleen, nam...

Kiitos toivotuksista!

Rita kirjoitti...

"Lämpäreen" - tihihii - voi miten hassu sana - (aikoo tarjota rohkaisevia sanoja raitojen ja muiden vuoksi, mutta purskahtaa hillittömään nauruun lämpäreen vuoksi) - bwahahaa...

pagisija kirjoitti...

Lämpäre onkin varsin monikäyttöinen sana.

Meillä käytössä on myös sana "lääsö" kuvaamassa nestemäistä tuotosta, jonka koiranpentu - ja joskus vähän isompikin koira - saattaa laskea matolle tai lattialle. Kuvaava on minusta sekin.