tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Kuppelehtimaan

Tarmokas lumberjack-lentsuvirukseni pääsee huomenna näkemään lisää maailmaa. Kukaties se löytää uuden, viihtyisämmän kodin jonkun Helmutin tai Helgan germaanikärsästä (Huovisensa lukeneet osaavat liittää tähän asianmukaiset mielikuvat). Pagistaanin telemark- ja alppimaajoukkue suuntaa nimittäin muutamaksi päiväksi kuppelehtimaan Itävallan alppirinteisiin.

Pelkkä ekologisen selkärepun massa saattaa kyllä suistaa suksijan tasapainosta useammin kuin kerran. Mutta eipä pyöreitä vuosiakaan kovin usein täytetä. Toinen meistä täyttää lauantaina, ja se en ole minä. Prost! Na zdorove!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan lämpimät onnittelut susirajan pariskunnalta! Ja oikein nautinnollista reissua - flunssasta huolimatta!
Miekin olen flunssan kourissa juuri parhaillaan. Näin pitkään lukuvuotta onnistuin sinnittelemään suht terveenä (lukuun ottamatta sitä alun onnettomuutta ;) ), mutta kaipa se aina joissain vaiheessa rankaisee.
Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Voisitte jakaa joitain vinkkejäkin meidän tulevaa kesän reissua varten, joka siis suuntautuu myös alppimaisemiin. :) Ilmoitelkaa, jos olette tulossa maisemiin!
-L

Jenni kirjoitti...

Onnea ja hyvää matkaa!

Meemiäkin tarjoaisin...

Kati Parppei kirjoitti...

L, onnittelut on välitetty ja niistä täten kiitetään. Reissu oli mainio! Vai Alpeille tekin olette suuntaamassa? Olen muuten ensi viikolla näillä näkymin Joensuussa, löytyisikö treffeille tilaa kalenterista?

Jenni, kiitos, meemi on onkeen otettu!