sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Tofukatkarapu ja lapinharakka

"The Force is strong with him" (kuvasta kunnia urosvahvistukselle).

Alkoi maaliskuu ja tuli lunta. Tulivat myös Venäjän presidentinvaalit. Luin taannoin riemastuttavan sitaatin - en kuolemaksenikaan muista, kenen se oli - jossa kyseisiä vaaleja verrattiin tofusta valmistettuun katkarapuun: se näyttää katkaravulta ja maistuu katkaravulta, muttei ole katkarapu.

Pagistaanin keittiönpöydän ääressä arvottiin, mitä tapahtuisi, jos Venäjän kansa tekisi sittenkin kollektiivisen kepposen ja äänestäisi presidentiksi vaikkapa Zjuganovin. Vahingoniloinen naurunremakka vain kaikuisi läpi Venäjänmaan Pietarista Vladivostokiin.
- Vaalit vaadittaisiin tietysti uusittavaksi sillä perusteella, että tulos on väärä ja vaarantaa Venäjän demokratian kehityksen, päätteli mies.

Tänään muuten bongasimme Leppävaarasta isolepinkäisen eli lapinharakan. Eipä ole moista ennen täälläpäin silmiin sattunut, vaikka ne etelässä talvehtivatkin. Myös palokärjen olen ihmeekseni nähnyt parikin kertaa kerrostaloaluetta halkovassa puistometsänsuikaleessa perkaamassa kuivuneiden kuusten kaarnaa. Lintukirja tiesi kertoa, että ne tosiaan saattavat hakeutua talvisaikaan ihmisasutuksen tuntumaan.

3 kommenttia:

sivuaskel kirjoitti...

Ihana iloinen maaliskuu kuvassa! Vai isolepinkäinen Leppävaarassa, hieno bongaus! Venäjän vaalit tiedetään miten niissä käy, kävi. Pah. Se naurunremakka Pietarista Vladivostokiin olisi kyllä vuosisadan, ehkä vuosituhannen performanssi - näkemisen, kuulemisen arvoinen! :)

Dyro kirjoitti...

Hehee, kuva on silkkaa I can has cheezeburger? -materiaalia. Sopii täydellisesti Invisible X -meemiin, tuossa voisi olla tekstinä vaikka "Invisible barstool" tai mitä ikinä.

Kati Parppei kirjoitti...

Sivuaskel, eipä tullut remakkaa, vaan tuli kuin tulikin Karhusen Mitja naapurin isännäksi... tai ainakin isäntärengiksi?

Dyro, jep, totesinkin kuvanottajalle, että koira näyttää istuvan ilmassa.