maanantaina, joulukuuta 19, 2005

Mitä on edessäsi?

Vastaanpa Anita Konkan ja Blogisiskon hilpeään ketjugalleriahaasteeseen kertomalla, mitä monitorini yli katselen. Näkymä on ehdottomasti autenttinen ja sensuroimaton.

Näytön päällä, kuvan vasemmassa alalaidassa näyttää pitkää nenää metallinen pikkupiru, lukioaikojen Venäjän-tuliainen vanhalta ystävältä. Sen vieressä on palanen Matterhornia, viime kesän tuominen korkeilla paikoilla viihtyvältä lähimmältäni. Seinäkalenterikin on lahja - paikalliselta jätehuoltoyhtiöltä. Sen yläpuolella on Pyhää Georgiosta esittävä lasi-ikoni, joka tarttui mukaan muutaman vuoden takaiselta Romanian-matkalta. Moneen kertaan puretussa ja kootussa hyllyssä kenottaa sekalainen kokoelma hakuteoksia ja muita kirjoja. Päätään apeasti roikottava, riisitäytteinen kangassammakko on siskon tekemä stressilelu.

Vetoinen tietokonenurkkani kuvastaa kokonaisuudessaan hieman ahtaaksi käynyttä asuntoani, joka on täynnä merkkejä eletystä elämästä ja tiellä kohdatuista ihmisistä. Jätehuoltoyhtiötä unohtamatta.

Tirkistely on hauskaa, joten jatkakaahan vuorollanne!

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

tulin vain ilmoittamaan, että valvon. ei kiva. mutta tällä kertaa oma moka.

nimim. kofeiini on ...tanasta

Kati Parppei kirjoitti...

Auh. Jos tuo kellonaika pitää paikkansa, niin osanottoni :(.

Minä olen taas vaihteeksi saanut nukuttua. Liikaakin, itse asiassa...

Nimetön kirjoitti...

"Jos tuo kellonaika pitää paikkansa, niin osanottoni"

mä kyllä muistelen kirjoittaneeni tuon viestin joskus neljän jälkeen, koska neljältä nousin vuoteesta... missähän ajassa tää blogi on?

Kati Parppei kirjoitti...

Se taitaa olla Ozin ihmemaan ajassa, vaikka olen pariinkin otteeseen säätänyt aikavyöhykettä Bloggerin asetuksista :/. Näköjään kommentitkin näyttävät kellonajaksi mitä sattuu.

(Asiasta kärpäslätkään: olisipa ollut kiva nähdä joulunseutuna vaikka kahvikupin ääressä, mutta taidan olla Joensuussa täsmälleen samaan aikaan kuin sinäkin reissussasi. Höh.)

Nimetön kirjoitti...

lähden to-aamuna (22. pv) ja palaan ke-iltana (28. pv) eli viikko poissa. :)

Nimetön kirjoitti...

Tähän oli pakko osallistua! Ihana meemi.