perjantaina, syyskuuta 02, 2005

Luopukka

"'Eniten minua huolestuttaa se, että tilanne onkin päinvastainen', Ellie jatkoi, 'että he eivät edes yritä ottaa yhteyttä. He voisivat vallan hyvin ottaa meihin yhteyttä, mutta he eivät tee sitä, koska eivät näe siihen mitään syytä'."
- Carl Sagan: Ensimmäinen yhteys.

Satuin eilen avaamaan television myöhäisiltapäivällä, aikaan, jolloin se on yleensä Pagistaanissa kiinni. Rennosti pukeutuneen, pörrötukkaisen nuorenmiehen suu kävi kuin makeismyyjällä markkinakojussa.
- No niiiin, vihjeet on annettu, nyt vain kaikki miettimään ankarasti ja soittamaan saman tien, nopeat elävät, palkinnothan ovat toosi hyvät, rohkeasti vaan, aina joku voittaa, ja sitten kun täällä vastataan, telkkarin voluumia reippaasti pienemmälle kiitos...

Ruudussa nuoren miehen edessä luki L U O P U K K A.

- Ja nyt on langalla joku! Kuunnellaanpa, mihin tulokseen hän on päätynyt! Mikä syksyn herkku mahtaakaan olla kyseessä?
- Puolukka, mörähti miesääni.
- Aiiiivan oikein! Se oli loistavasti päätelty! Ja täältähän lähtee sitten teillepäin mahtava palkinto, onnittelut, jaossa oli taas mukava summa euroja! Ja huomenna uudestaan, hei hei vaan huomiseen!

Älkääkä nyt haukkuko minua snobiksi. Mutta ihan totta. Oikeesti, hei.

4 kommenttia:

mea kirjoitti...

Nii-in. Äläpä muuta pagise. Tästä mallista maailmassa on oltu Meanderiassakin jo pitkään hyvin huolestuneita. Silläkin uhalla, että nyt lyötiin S-leimalla tähänkin päähän.

pagisija kirjoitti...

Jeps... kyllähän sen ymmärtää, että työpäivän päätteeksi moni haluaa kääntää aivot tyystin tyhjäkäynnille. Ja visailut ovat ihan hauskaa ajankulua.

Mutta.

Janne kirjoitti...

Joskus vuosia sitten näin Onnenpyörästä jakson, jossa pelaaja yritti ratkaista sananlaskua: "Oma koti kullan kalli_". Tyyppi osti vokaalin.

pagisija kirjoitti...

"Oma koti kullan kallio." Jaa-a, olisihan se voinut olla niinkin. Kalliolle, kukkulalle ja niin edelleen.