keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Vihreää

Kun ruumiinlämpö kipuaa 38 asteen paremmalle puolelle alkaa olo tuntua hieman epätodelliselta. Etenkin, kun on tottunut pitämään lentsunsa kuumeettomina.

Pidot sen kun paranevat, kun silmissä alkavat välkkyä tutut sahalaitakuviot.

Väitän, että migreenin ja kuumeen yhteisvaikutus voi hyvinkin päihittää vaikkapa psykoaktiivisten sienten aikaansaaman olotilan. Jälkimmäisestä on tosin vain välillistä kokemusta kulttuuriantropologian luennoilta, joilla opettajamme sangen vapautuneesti kertoi omista sieniretkistään. Kaikki oli kuulemma vihreää ja hän tunsi jonkin jumaluuden läsnäolon.

Sitä odotellessa.

- - -

Apropos kulttuuriantropologia: Pagistaaniin ystävällismielisissä diplomaattisuhteissa oleva Impivaara on parhaillaan tutustumassa ikebanan, teeseremonioiden ja teknovessojen maahan ja, mikä mukavinta, näyttää raportoivan retkestään kohtalaisen säännöllisesti.

5 kommenttia:

Kafkakoski kirjoitti...

Huh, otan osaa... Minulla on ollut migreeni 3-vuotiaasta asti (ei siis jatkuva... välillä on kyllä taukoja, hi-hi...), joten tiedän, millaista se on.

Jenni kirjoitti...

Mulla on kuumeessa epätodelliset fiilikset. Olen vähän kuin riski dementikko, joka köpöttelee ympäriinsä, jolla on kivaa, mutta joka ei oikein tiedä, mitä on tekemässä, ja miksi.

Uskonnollista flunssaa Pagistaniin! Ja terveisiä Suurelle Hengelle!

pagisija kirjoitti...

Kafkakoski, juu, ei sitä piinaa käsitä, jollei ole itse kokenut. Onneksi iän myötä kohtaukset ovat laantuneet; nuorempana saatoin oksennella koko päivän puolihalvaantuneena ja sanoinkuvaamattomassa päänsäryssä ;P. Nyt kohtaus saattaa jäädä auravaiheeseen ja lievään särkyyn. Muistan olla muutoksesta kiitollinen joka kerta...

Jenni, hih! Suuri Henki ei näyttäytynyt. Avaimen rapistessa lukossa toivoni heräsi, mutta se oli vain Ruotsin työreissulta palaava parempi puolisko. Hyvä toki niinkin.

Jenni kirjoitti...

Tehtiin taas eilen reseptilläsi mainiota hapankaalipatta yhdistelmällä punahapankaali - ryynimakkara. Herrajumala! Se oli täydellistä. Kiitos toistamiseen hyvästä reseptistä.

pagisija kirjoitti...

Onpa mukava kuulla appeen maistuneen. Pitäisi taas itsekin...

Mistä muuten löysitte punahapankaalia, vai oletteko tehneet itse?