sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Parempi myöhään

Pistäydyttiin pikaiselti Tampereella koko kaksi- ja nelijalkaisen edustuston voimin. Ylen hilpeiden kemaraisten aiheena oli siskon ja langon viisivuotishääpäivä, jota kai puuhäiksikin kutsutaan.

Hääjuhlien myötä on viisi vuotta vierähtänyt myös siitä, kun urosvahvistuksen kanssa tapasimme ensi kerran. Tosin kaksi ja puoli jokseenkin vaiheikasta vuotta ehti kulua, ennen kuin tapaaminen sai intensiivisempää jatkoa.

Onneksi sai. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tuumasin katsellessani, kun armaani pisti jalalla koreasti Sun muistolles, Urho Kekkonen-humpan tahtiin lankomieheni kanssa.

Homeerisen herkullisen hääpäiväaterian teema muuten viittasi jo seuraaviin perhejuhliin sisältäen muun muassa Guinness-marinoitua sisäfilettä ja valkosuklaa-viskimoussea mokkasiirapilla. Äidin seitsemän vuosikymmentä. Ensi keskiviikkona. Dublinissa. Whack fol all the Ra!

5 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Hyvä kaupunki täyttää pyöreitä :-)

Sedis kirjoitti...

Kati,

en löytänyt sposti-osoitettasi joten kerron tässä, että otin haltuuni Historian siipien havinat -blogin.

Kirjautuminen vaati uuteen formaattiin siirtymisen ja se oli helpointa tehdä näin.

Edellisistä kirjoituksista oli jo melkein vuosi, joten oletan, ettet pahastu tempustani. Nimi on vain turhan hyvä hukattavaksi.

Kai kuitenkin vanhat kirjoituksesi voivat jäädä sinne?

Jurahan ei koskaan kirjoittanut yhtään tekstiä.

parppei kirjoitti...

Kaura, sinun reissusi kävikin mielessäni, kun kohdetta mietimme :).

Sedis, eipähän siinä mittään, kirjoittelen harvakseltaan pusertuvat historiajorinat vast'edes Pagistaaniin. Vanhat tekstit saavat toki paikallaan olla, jollet halua niistä eroon.

Päivi kirjoitti...

"Whack fol all the Ra!"

Kuulostaa ihan kiroilulta! :o Ethän sinä..? :D

parppei kirjoitti...

Enhän minä. Ikinä. Ainakaan valveilla ;D.

Tuo on muuten kertosäe Rocky Road to Dublin-nimisestä rallatuksesta.