keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Juuri sinä, jolla on joskus ollut jotain asiaa

Saisikohan jonkun teistä, Pagistaanin rakkaista kommentoijista, houkuteltua Blogikommentoijatapaamiseen Helsingin Kallioon ensi perjantaina?

"Kaikki blogeja kommentoivat, myös anonyymit, ovat erinomaisen tervetulleita. Uteliaat bloggaajat saavat tulla paikalle jos houkuttelevat mukaan ainakin yhden kommentoijansa."

Kantakaa nyt kansalaisvastuunne erakoituvan etätyöläisen pitämisessä edes jossain määrin sosiaalisena ja liittykää seuraan! Puhumattakaan siitä, miten mukavaa olisi tavata kuka tahansa teistä. Tapaaminen on puoli kuudelta Torkkelinmäen isossa puistossa. Sieltä olisi tiemmä tarkoitus illan viiletessä siirtyä sisätiloihin, eli Kurvin William K:hon.

Allekirjoittanut olisi kerrankin maisemissa (ja siipalla samaan aikaan työpaikan kesäkinkerit), mutta eihän tuonne nyt kehtaa ilmestyä ilman säännönmukaista kommentoijaseuralaista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voisin tulla mukaan, jos tämä ensimmäinen virallinen kommentini riittää tekemään minusta "kommentoijan". :D Jos läpäisen seulan, minulle voi lähettää s-postia osoitteeseen nuokkuhelmikka@gmail.com.

t. pitkäaikainen lukija