maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Blues Brothers

Kesä- ja heinäkuun vaihteen lauantai vierähti tuttuun tapaan sinisissä merkeissä, eli Puistobluesin pääkonsertissa (kuvassa juureva Big Jack Johnson). Teema jatkui sunnuntaina koiranäyttelyssä, jossa tähän saakka silkkoja kehuja keränneet Tanzaran veljekset Rocky ja Kassu saivatkin tiukalta tanskalaistuomarilta kakkospalkinnot eli siniset nauhat.
- Blues Brothers, Pagistaanissa hihiteltiin.

Työpöytä on siivottu ja reppu pakattu. Pakaasin kokonaispainon sain - kiitos ultrakevyen teltan ja yleisen minimalismin - viilattua reiluun viiteentoista kiloon mukaan lukien vesi ja paikan päältä hankittava kaasuputeli. Noin kepeä reppu on yksintarpojalle varsin kohtalainen saavutus, kun kaikki tarvittava on kannettava itse (alppipatikoinnissahan on Lapissa vaeltamiseen verrattuna se hyvä puoli, ettei ruokaa tarvitse kantaa koko reissun tarpeiksi mukana - ja majoitusvälineetkin voisi jättää halutessaan kotiin ja asua hotelleissa).

Pagistaan siis hiljenee pariksi viikoksi, ellei jossain italialaiskylässä osu vastaan nettikahvilaa. Nauttikaa kesästä, haistelkaa kukkia ja syökää mansikoita!

1 kommentti:

Päivi H-K kirjoitti...

Ajattelin ajattelemattomasti kirjoittaa, jotta tule pian takaisin... mutta ehkä "turvallista reissua" olisi parempi! :)