lauantaina, lokakuuta 18, 2008

"I'm using it!"

Uutisen mukaan siirtoelimistä on huutava pula.

Allekirjoittaneella on ollut jo vuosikaudet lompakossaan elinluovutustestamentti. Siippa ei sitä kuulemma ole tullut tehneeksi. Viralliseksi syykseen hän ilmoitti tämän.

Myönnetään, että lukiessani kyseisen uutisen - ja erityisesti kohdan "Jokainen täysi-ikäinen voi omalta osaltaan helpottaa elinluovutustoimintaa ja allekirjoittaa elinluovutuskortin" - minunkin päässäni soi oitis brittiaksentilla lausuttu "can we have your liver"?

Mutta leikki leikkinä. Ei se kortti lompakossa paljoa paina.

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Sama kortti kulkee lompakossani niin kauan kun elimet eivät ole kaupan Suomessa.

Jos niitä alkaa saada rahalla saattaapi syntyä pientä luottamuspulaa hoidetaanko kaikki mahdollinen kuitenkin vai tuleeko houkutus ottaa elimet ennen aikojaan...

Kati Parppei kirjoitti...

Hmm, hyvä pointti. Tuollaisia kamaluuksiahan on tapahtunutkin aika ajoin jossain päin maailmaa; ihmisiltä on nukutuksessa otettu munuaisia myyntiin :P.

Löysin muuten vasta nyt blogisi, jossa käyskentelin ihastelemassa muun muassa kuviasi - se suloinen pystykorvanpentu oli kyllä päivän pelastus!

Rita kirjoitti...

Elintensiirto on yksi asia ja ajatustensiirto toinen. (Ehkä hieman ontuva aasinsilta asiaani, mutta olkoon)

Muistin sinut tänään kulkiessani paikan ohi jossa kerran kuvasin linnun, ja sinulta sain tietää että se oli tikli. Päätin tulla käväisemään blogissasi. Ennen kuin ehdin aikeeni toteuttaa, huomasin että sinä olit käynyt minun blogissani - ooh, tähän kohtaan "hämmiö" eli hämmästynyt hymiö :O Oliko tässä telepatiaa, sympatiaa vai psykopatiaa? Nyt pistän sinut joka tapauksessa blogirulliooni pyörimään.

(Olen muuten maanantaina menossa bahaiystävien juhlaan)

Kati Parppei kirjoitti...

Älliö ja ihmiö, myös Inkivääri oli käynyt kommentoimassa molemmissa blogeissa. Patiaa, patiaa!