torstaina, lokakuuta 02, 2008

Kaurapuuroa ja kahvia (vaan ei cakea)Kaurapuuronsa valokuvaaminen on toimitus, jolla kerää takuuvarmasti kummastuneita - ja ehkä hieman huolestuneita - katseita pöydän toiselta puolelta.
- Tämä on vain yksi blogijuttu. Sellainen kuvahomma.
- Jaha.

Tässäpä siis vastaus Jospan haasteeseen. Aamupala on sama kuin aina. Voisin elää puurolla, jos niikseen tulee (tulen olemaan helposti ja halvalla ruokittava vanhus, jos vuosia sinne asti riittää; se lienee onni nykyajan vanhustenhoitonäkymien valossa). Lounaaksi Pagistaanin henkilöstöravintola tarjoili kuitenkin fetasalaattia, johon kaikki tarpeet löytyivät jääkaapista - alkuviikko kun meni reissatessa.

Illallista edustaa viime lauantain sushikattaus, joka on kuvattu armeliaan kaukaa. Ylpeys kävi nimittäin lankeemuksen edellä. Ensimmäisellä kokeilukerralla teimme kaiken huolellisesti ja millintarkasti, mutta toisella hutiloimme sorruttuamme pitämään itseämme täysinoppineina. Minä sulloin ensimmäiseen makirullaan aivan liikaa riisiä, joten viipaleista tuli rumia ja pönäköitä. Erheestäni viisastuneena siippa meni toiseen äärilaitaan ja teki seuraavasta rullasta pula-ajan version. Kolmas onnistui jo varsin kauniisti. Eikä maku näköä katsonut.

Syömisestä puheen ollen, eilen näin korean mainosjulisteen, jossa pikaruokaravintola tiedotti omenakakkutarjouksestaan: Tule nauttimaan kahvi ja cake!

Se sattui. Sieluun saakka. Vaikka olisihan näihin jo pitänyt tottua.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Sitten kahvilassa olisi ollut Eksoottinen tanssija, "Cake" rintakarvat pörhöllään. SE olisi ollut kohtuullista, sano.

Kati Parppei kirjoitti...

Aih! Karelian Hunks Cake, Yamba ja Rané!

Päivi Hauta-Kasari kirjoitti...

Ei cakea mutta sakea? Nam. Ei saa puhua sushista... *kuolaa*

Kati Parppei kirjoitti...

Sakea, jep! Tuo pikkupullo on kallis, mutta riittää juuri sopivasti kahdelle - ja on oikeasti aika hyvää. Siis sakeksi ;).