keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Ennennäkemätöntä

Pagistaanin ja lähipiirin lehtienkierrätyskäytännön mukaisesti sisko toi käydessään läjän akk... naistenlehtiä. Lienen hieman syrjässä lehtigenren kohderyhmästä - täsmätä taitavat vain ikä ja sukupuoli - mutta selailen kyllä kasan läpi, luen kiinnostavat jutut ja poimin talteen hyvät ruokaohjeet.

Tällä kertaa tosin putosin kelkasta (tai ainakin kuvaannollisesti tuolilta) jo ensimmäisellä aukeamalla, jossa kollotti kahden sivun mainos kauriinsilmäisine supermalleineen:

"Ennennäkemätöntä: Värähtelyn voimalla täydellinen ripsien muodonmuutos. Pidentää. Erottelee. Moninkertaistaa. Ensimmäinen värähtelevä maskara: 7000 värähdystä minuutissa. Oscillation Powermascara."

Edelleen luvattiin, että vain napin painalluksella "koet täysin uuden tavan levittää ripsiväriä", kun "automaattisesti värähtelevä harja kietoo ihanan tasaisen koostumuksen jokaisen ripsesi ympärille 360 astetta".

Tämä, hyvät sisaret, päihittää jopa kaunistavat kuituputket. Ihmiskunnalla ei ole hätäpäivää, kun sitä kannattelevat näin käänteentekevät innovaatiot. Ekologisuuskin on hoidossa, totta kai: ihmemaskarassa on kierrätettävä paristo.

3 kommenttia:

Taviokuurna kirjoitti...

:D :D (putosin melkein tuolilta)

Ellinoora kirjoitti...

Juu, uskokaa vain kaikki!

Sitä paitsi: hyvää - erittäin - uutta vuotta Pagistaanin mainiolle väelle. Ei saa palelluttaa yhtään varvasta (teillähän on siellä niitä kymmenittäin ((52/60?)) vaaravyöhykkeessä - aijai, nyt en äkkiä muuten muista onko koiravarpaita tassussa neljä vai viisi) näillä eteläisillä aina vain tulossa olevilla
pakkasilla.

Kati Parppei kirjoitti...

Koirantassussa on varpaita neljä plus kannus siellä vähän ylempänä - jälkimmäinen tosin toisinaan poistetaan pennuilta. Pagistaanissa kaikki varpaat ovat tallella (ja yritetään pitää ne niin vastakin). Hyvää uutta vuotta myös Ellinooralle ja Taviokuurnalle - sekä kaikille muille toki myös!