sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Jääneet vähemmälle

Viime aikoina kaikenlaiset virtuaaliyhteisöllisyyden ilmaukset, linkitykset ja kommentoinnit ovat jääneet allekirjoittaneelta vähemmälle, puhumattakaan ylivahtikoira Pinserin velvoittavien päiväkäskyjen noudattamisesta. Mielelläänhän sitä koluaisi uusia blogeja helmiä etsien, mutta nykyisellään vanhatkin lukututut on hölkättävä puoliravilla läpi. Omat merkinnät tuntuvat toisinaan laarin pohjalta raavituilta. Kamera saa pölyttyä satunnaisten lehtikeikkojen välissä laukussaan, ja työpöydän paperikasat kasvavat huterina korkeuksiin. En osaa ajatella, tuntea, olla niin sanotusti läsnä, vaikka haluaisin.

Onneksi nyt helpottaa hiukan, vaikka kallis puolikas päivästä tulee kulumaan edelleen imurin säestämässä moppimasurkassa höystettynä vessaharjavalssilla ja riepuripaskalla, ja vaikka kahden viikon päässä häilyy massiivinen mediahistorian tentti. On nautinnollista päästä vetämään asioita yli pikimmiten hoidettavia-listasta, vaikka niiden hoitamiseen menisi koko viikonloppu.

Mutta seuraavaksi Pagistaanissa on lakisääteinen liikuntatunti raikkaassa syysilmassa. Sen jälkeen käydään suihkussa, keitetään pannullinen hyvää kahvia ja aloitetaan luottavaisin mielin jälleen yhden säkenöivän ja vakuuttavan tutkijakouluhakemuksen väsääminen.

2 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Tuttuja tunteita. Tekisi mieli lukea uutta, kommentoida vanhoja ja linkittää sinne sun tänne, mutta kun on tuo muukin elämä elettävänä :)

Ja eikun happihyppelylle, hops hops!

pagisija kirjoitti...

Aah, tekipä hölkkälenkki hyvää. Muuttuisin varmaan Notre Damen kellonsoittajaksi koneen ääressä kyyröttäessäni, jos en kävisi oikomassa itseäni aika ajoin ulkoilmassa...