tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Ilman merkittäviä tappioita

Tiedoksi täten ilmoitettakoon: Pagistaanin siirtäminen Tampereelta Espooseen tapahtui viikonloppuna ilman merkittäviä tappioita. Operaatio on jatkunut laatikkokaaoksen raivaamisella ja osa-aikaisesta kokoaikaiseksi muuttuneen urosvahvistuksen omaisuuden kuljettamisella kadun yli uuteen tukikohtaan.

Maitokärryt ovat hieno keksintö.

10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Mainiota! Pääseekö Pagistaanin edustaja piipahtamaan jo perjantaina pääkaupunkilaisessa blogimiitissä?

Maitokärryt ovat neron keksintö.

Nimetön kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ja Veeran tavoin toivon, että piipahdun blogimiittiin onnistuu!

Nimetön kirjoitti...

Tervetuloa Espooseen! Täälläkin muutettu maitokärryjen kera kadun yli. Kerrassaan fantsua, pakko kompata.

T. Lukija Espoosta

Kaura kirjoitti...

Paikkakuntalaiset jäävät kaipaamaan, sniff. Onnea kumminkin uuteen kotiin! Maitokärryt, hmmm, ehkä seuraavaan muuttoon. (Ai mihin seuraavaan muuttoon... Voi herrajjesta.)

Kati Parppei kirjoitti...

Lämmin kiitos toivotuksista! Perjantain miitissä voisin hyvinkin piipahtaa sillä varauksella, että löydän laatikkolabyrintista ulos.

Kaura, Tampereelle jäi kyllä hienoinen haiku. Kahdessa vuodessa siitä ehti tulla koti, ja kooltaankin se on juuri sopiva. Jos sekä miehen että HY:n slaavilaisen kirjaston olisi voinut siirtää Tampesteriin, ei sieltä olisi ollut yhtään syytä muuttaa pois.

Mutta parin tunnin välimatka ei ole onneksi paljon.

Nimetön kirjoitti...

"Pagistaanin siirtäminen Tampereelta Espooseen"

Jaahas... mikäs valtio se tuommoinen on, jota noin siirrellään? Joku vapaakauppa-alue? Telttakylä? Asuntolaiva?

*jää pohtimaan*

Kati Parppei kirjoitti...

Parahin Päivi. Vastauksena kysymykseenne toteamme, että Pagistaania voi luonnehtia sekä jurttamaiseksi asumukseksi että valtion sisäiseksi minivaltioksi Vatikaanin tapaan.

Hallintomuoto tosin tuottaa hieman päänvaivaa. Täytynee pohtia, toimiiko avoin totaalidiktatuuri vielä uudessa tilanteessakin, vai täytyykö se verhota jonkinlaiseen näennäisdemokratiaan.

Nimetön kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Hyvä, että vakinaistit tuon urosvahvistuksen. Niistä saattaa tulla passiivisia, jos niitä pitää osa-aikaisina liian kauan.
;-D

Nimetön kirjoitti...

"saattaa tulla passiivisia, jos niitä pitää osa-aikaisina"

Perrrhana!! Tää on ilmiselvästi jotain inside informationia, josta mulla vajavaisena naisena (tai opiskelijana) ei oo tietoo. :o

nimim. tiedonjanoinen

Kati Parppei kirjoitti...

Kiitos, Kafkakoski!

Hmm. Jonkinasteinen passivoituminen ja yleinen sohvaperunoituminen lienevät vaarana kokoaikaisessa vahvistussuhteessakin - ehkä nimenomaan silloin - jollei pidä varaansa. Pätee epäilemättä molemmin puolin.