keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Tai sitten ei

Tavoite:

Viedä auto Espoosta Pohjois-Karjalaan talviseisontaan vanhempien mökille ja laittaa se keväällä myyntiin.

Ongelmat:

1) Auton talvirenkaat on viety ko. mökille jo aiemmin, ja Itä-Suomessa voi sataa räntää. Auto on kuitenkin vietävä tänään, koska loppuviikosta räntä- tai lumisateen mahdollisuus kasvaa entisestään.
2) Eilen tehty lämmittelykierros viikon seisomisen jälkeen johti moottorin sammumiseen risteyksessä*. Moottori pitää omituista ääntä ja nykii. Kyse voi olla pelkästä kosteusongelmasta. Tai sitten ei.

Jos siis näette tänään vanhan, harmaan farmaribemarin Kehä I:n laidalla tai Lahdentien varrella hätävilkut päällä, tiedätte Pagistaanin karavaanin olevan liikkeellä. Saa vilkuttaa.

Niin, haluaisiko joku kasvattaa ekologista jalanjälkeään ja ostaa auton?

*Luulen vahingossa puhuneeni myyntiaikeista auton kuullen, mitä ei pitäisi ikinä tehdä. Kannattaa muutenkin varoa, mitä sanoo ja milloin. Pesukoneeni hajosi lopullisesti päivää ennen muuttoa, kun olin ääneen arponut, pitäisikö se ottaa mukaan vai jättää seuraavalle vuokralaiselle.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hups! Puhuit siis myyntiaikeista auton kuullen? Tämä onkin jo vakavampi juttu. Minä sinuna yrittäisin perua puheeni auton läsnäollessa (oletan tätä kirjoittaessani, että auto ei lue blogiasi - jos lukee, niin k*sessa ollaan!). Voisit koettaa sellaista epäsuoraa ja vaiheittain tapahtuvaa lähestymistä; tyyliin kommenttina kaverille: "...ja minä hölmö kun silloin suutuspäissäni kerran ajattelin, että myisin tämän! Enhän minä tästä raaski luopua..." (Kannattaa kokeilla tätä ainakin pari viikkoa, ja saattaa olla, ettei auto enää sammuile risteyksiin.) Tuo muuten autojen lisäksi toimii yllättäen myös miehiin!
;-)

Kati Parppei kirjoitti...

Heh! Luulenpa, että mietittyään syntejään yön yli autoni tajusi, että oikuttelujensa myötä se saattaa tulla myydyksi polkuhintaan 18-kesäiselle tuunaajalle, joka laittaa siihen erikoisvanteet, "urheilullisia" lisävarusteita ja nöyryytyksen huipuksi pinkit karvanopat.