sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Kaikkea muuta

Pagistaanin puolustusministeri on keksinyt, että työhuoneen vierassohvalta on hyvä seurata pihan kulkijoita oravista naapureihin. Meillä muilla on asiaankuuluvan turvallinen olo.

- - -

Viikonlopun aikana on avattu pyöräilykausi, harjoitettu hallittua eksymistä - vuoden 1996 pyöräilykartta voisi kelvata jo historiallisten karttojen näyttelyyn - sekä kaivettu silmistä katuhiekkaa ja ensimmäiset epäonniset kärpäset. Lisäksi on luovuttu aikeesta avata kalliokiipeilykausi (kiipeilypaikkaa kansoitti kunnioitettavan kokoinen kurssiryhmä), nähty sitruunaperhosia, haisteltu kevääntuloa juosten ja kävellen, syöty hapankaalipataa, juotu vuohiviiniä ja uskallettu vihdoin katsoa Manaaja (1973), joka vastoin odotuksia - viistomielisen seuran ja mainitun vuohiviinin yhteisvaikutuksesta, otaksun - aiheutti hihitystä ennemmin kuin kauhua (on mielenkiintoista, miten monissa kauhuelokuvissa hyödynnetään lapsen oletusarvoisen viattomuuden ja jonkinlaisen absoluuttisen pahuuden vastakohtaisuutta).

Tehty on siis kaikkea muuta kuin istuttu nokka kiinni kirjassa tai tietokoneen näytössä.

Huomisaamuna allekirjoittanut suuntaa kohti Pohjois-Karjalaa karvaisen assistentin kanssa. Paluumatkalle on lähdettävä jo keskiviikkona. Jonkinlaisena hyvityksenä edestakaisin retuamiselle voi kuitenkin pitää hiljaisuutta, rantasaunaa ja - jos onnea on - teerien soidinta.

3 kommenttia:

emorumba kirjoitti...

Ystävä,
pitkästä aikaa jotain tätä kautta. Olin lukevinani valmistumisesta. Kovasti onnea ja hatunnostoja urakan johdosta!! Olisi kiva mailailla, en vain taida omistaa osoitettasi.. jos omistat mun (löytyy mun sivuilta), niin huikkaatko?

Kulkisin mieluusti mukanasi Pohjois-Karjalaan.. ikävä on välillä sinnekin suuntaan. Terkkuja kotiväelle!

Auringonsäteitä Sulle ja mukavaa kevättä koko talon väelle, karvaiset jäsenet mukaan lukien.

pagisija kirjoitti...

Hei emorumba! Heh, valmistuja ja onnittelujen ansaitsija oli tällä kertaa lankoni. Oma valmistumisestani on aikaa neljä vuotta, ja seuraava häämöttää vasta kolmen vuoden päässä...

Jep, otan toki yhteyttä, kunhan ehdin istumaan taas tuokion koneen ääressä :).

emorumba kirjoitti...

Hups (punastuneena)! Ei pitäisi kommentoida huolimattoman suurpiirteisen lukemisen jälkeen (mitä viime aikainen blogien seuraamiseni on pitkälti ollut) :) Johan vähän ihmetytti kuinka tehokas olet ehtinyt olemaan :)Välillä kans aikakäsitykseni on aika heikoilla, kaikki tuntuu tämän rumbamme keskellä viihottavan ylinopeudella.
Keväisiä päiviä teille ja yhteyksiin!