sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Valtiovierailulla

Pagistaanin diktaattori (ajatusten Tammerkoski, Pispalanharjun partaveitsi, äiti Aurinkoinen) ja puolustusministeri (Kalevankankaan kauhu, Iidesrannan rautahammas) tekivät viiden päivän virallisen vierailun erääseen ystävällismieliseen vapaavaltioon Pielisen rannalle.

Monipuolisen ohjelman ja diplomaattisuhteiden vahvistamisen jälkeen delegaatio palasi tyytyväisenä entiseen emämaahansa nauttimaan perinteistä pääsiäisateriaa. Huomisaamuna vapaavaltion edustaja saapuu vastavierailulle Pagistaanin itäiseen siirtomaahan, jossa perehdytään muun muassa paikallisiin ympäristökysymyksiin.

Toisin sanoen vietimme Sandyn kanssa muutaman virkistävän päivän urosvahvistuksemme perheen mökillä Ylä-Karjalassa saunomisen, halonhakkuun ja pilkkimisen merkeissä. Tänään syötiin tuttuun tapaan luomulammasta ja pashaa Joensuussa (verkkaista jutustelua, espanjalaista punaviiniä ja iltapäivän aurinkoa; pöydässä pajunkissoja ja keltaisia tulppaaneja), ja tarpeeseen tullut loma jatkuu huomenna allekirjoittaneen vanhempien mökillä. Luvassa on muun muassa linnunpönttöjen puhdistusta ja muuta ulkoilua, josta tähän vuodenaikaan on vaikea saada tarpeekseen.

Nauttikaahan tekin viiveellä vauhtiin päässeen kevään valosta, tuoksuista ja äänistä. Tämä aika on ohi niin kovin pian.

Ja hyvää pääsiäistä!

6 kommenttia:

Herkku kirjoitti...

Nautitaan! Olen pääsiäisen kävelyillä vetänyt maan tuoksuja keuhkoihini ja hihkunut keväthuumassa. Ihanaa!

Mukavaa eloa sinnekin!

-t kirjoitti...

Näin tehdään :-) Leppoisaa lomanjatkoa sinne myös!

Ellinoora kirjoitti...

Se välillä unohtuu, että kutakin aikaa on aina vähän ja se on nopeasti ohi. Vaikka tämä kohta kevättä ei ole lemppareitani, se on karuudessaan omalla tavallaan 'kirkas'. Niin on, että kaikki on nyt, on syytä elää tässä hetkessä.

Päiv.impi kirjoitti...

ihQui kasvei. tack. sopivat tänne impivaaran perukoille kuin nyrkki silmään.

Jenni kirjoitti...

Loistavat arvonimet! Kade...

pagisija kirjoitti...

Kiitos terveisistä, omat blogien lukemiset ovatkin jääneet vähiin vieraan koneen ääressä. Sitä mukavampaa onkin perehtyä kuulumisiinne kotiin palattua...!