torstaina, joulukuuta 21, 2006

Tuoksuva

Joulua tuoksuva hyasintti ehti aueta kokonaan ennen lähtöämme Itä-Suomeen. Sipuli puskee hiljakseen toista kukkavartta, joka hyvällä onnella tervehtii paluutamme tiistaina.

Myös joulutähti on tänä vuonna kaunis ja hyvätapainen. Viime jouluna ostamani yksilö diivaili pudottaen yksitellen lehtensä, vaikka hoidin sitä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Pakkaan laiskasti, hajamielisenä ja aivan muita asioita ajatellen. Mitähän unohtaisin?

5 kommenttia:

Arkiterapeutti Kops kirjoitti...

Heips

Ehditkö käydä katsomassa minkä linnun juuri kuvasin? Ei kovin selvä kuva, mutta kun olet semmoinen luontoexpertti niin katsopa jos tunnistat :)

pagisija kirjoitti...

Kävin ja tunnistin, luulen (tiklihän se). Kiitos luottamuksesta, vaikka eksperttiys on minusta kauuuuuuukana ;).

Arkiterapeutti Kops kirjoitti...

Uskoisin että se oli tikli. Siinä kun äkkiä yritin kuvata en voinut samaan aikaan painaa epäiltyjen tuntomerkkejä mieleen ja ne lensivät aika pian pois. Kiitos linkistä. Pistin sen siihen postauksen oheen. Olipa kiva saada se! Ensimmäistä kertaa eläessäni näin nuo sikahienot linnut. Kannatti elää tämäkin päivä :D

Anonyymi kirjoitti...

Upea kuva, mustavalkoisena vielä häikäisevämpi. Näyttää itseasiassa vanhalta valokuvalta.

pagisija kirjoitti...

Kops, eipä kestä, tiklien näkeminen on aina jonkinmoinen elämys ainakin minulle, joka olen asunut niiden levinneisyysalueen ulkopuolella melkein koko ikäni.

Laura, kiitos kiittämästä. Tosin noloa kyllä, tuo kiitos kuuluu lähinnä supermakrolle ja Photoshopille, joista jälkimmäisellä voi vaihtaa värikuvan mustavalkoiseksi yhdellä klikkauksella. Iäksi lienevät kadonneet kelpo käsityöläisyyden ja pimiöuurastuksen ajat *huokaus* :).