tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Ojasta allikkoon

Taannoin kiittelemäni päätös poistaa kuntosalimaksut yli 70-vuotiailta espoolaisilta taisi osua maaliinsa. Aamulla Leppävaaran uimahallin salilla oli vain muutama huhkija, mutta yksi heistä mainitsi pistäytyneensä paikalla eilen iltapäivällä ja todistaneensa jonkinmoista kävijäennätystä.
- Laskin nelisenkymmentä kuntoilijaa. Toissapäivänä oli hieman vähemmän. Suurin osa näytti olevan seitsemänkymmenen paremmalla puolella.

Toivoa sopii, että kokeilijoista mahdollisimman moni innostuu liikkumaan säännöllisesti. Kaupunki saattaa kyllä huomata joutuneensa ojasta allikkoon, mitä mahdollisiin säästötoiveisiin tulee. Esimerkiksi mainittu kuntosali on niin pikkuinen, että tusina samanaikaista käyttäjää alkaa olla paljon niin jonottamisen kuin ilmanvaihdonkin suhteen. Sama tilanne taitaa olla muillakin kaupungin saleilla.

- - -

Kaupan leipähyllyn suklaaruislimppu kummastutti, ei tosin tarpeeksi päätyäkseen ostoskoppaan. Ehkä sitten, kun särpimeksi tulee kinuskimakkaraa tai lakritsijuustoa.

2 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Tampereen paikallislehdessä valitettiin, että Tampereen kaupunki on nostanut eläkeläisten kuntoilumaksuja kolmasti vuoden aikana.

pagisija kirjoitti...

No eipä vähä mitään! Tuollaisia uutisia ei kyllä soisi kuulevansa mistään.