torstaina, marraskuuta 30, 2006

Tuplaturhakkeet

Vuoden turhakkeeksi on valittu tuplapuhelinluettelot, joita Pagistaanissakin on aika ajoin manailtu. Muita kärkisijoja pitivät suodatinpusseihin valmiiksi pakattu kahvi sekä täysin käsittämättömältä kuulostava pottaharjoitteluvaippa, joka märkänä pysyessään saa potalla istumisen tuntumaan houkuttelevammalta vaihtoehdolta.

Voi elämän kevät.

3 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Ruah, pottaharjoitteluvaippa :-D Nokkela potattaja käyttäisi perinteistä sideharsoviritystä, siinä sen kummempia tarvita.

Veloena kirjoitti...

Huooh, olisikin vain tupla. Muistaakseni viime vuonna tuli kyllä TRIPLAT. Tai siis, olisi tullut jos olisi antanut tulla... miksi ihmeessä asiaa ei voisi hoitaa niin, että muut näkee päivitetyt tiedot netistä, ja sitten ne, jotka eivät nettiä tahdo käyttää, voivat tilata paketin erillisellä lomakkeella?

Ehheh, ehkä olen vain katkera. Olen nimittäin värjötellyt erään huhtikuun kauppakeskus Jumbossa Elisa Communicationsin haalareissa jakamassa niitä helskatan paketteja.

pagisija kirjoitti...

Kaura, hulluhan ei ole se, joka pyytää...

Veloena, sanopa muuta. Itse käytän puhelinluetteloista lähinnä karttaa, jota tuskin tarvitsisi uusia joka vuosi. Jos sieltä jotakin numeroa etsii, ei todennäköisesti enää löydä. Netissä oikeaan osuminen on todennäköisempää.