maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Herkutellaan

"Herkuttele jouluna hyvällä omallatunnolla!"

Miten? Onko se pääruoka vai kenties lisäke? Haudutettuna, paistettuna vai raakana?

7 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Mielenkiintoista. Käyköhän tuo myös vegetaristille? Onkohan se halpaa vai kallista ruokaa? Kuorrutetaanko mieluummin suklaalla vai juustolla?

Aivoni muuten nautiskelivat tästä(kin) blogipostauksesta, mistä kiitos.

Kati Parppei kirjoitti...

Kai sen ainakin pitäisi olla kohtalaisen tuore, kiinteä ja mehukas, ei nahistunut tai kuivettunut.

Ilo oli molemminpuolinen...

Anonyymi kirjoitti...

Joillekin se taitaa olla harvinaista herkkua ;)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa sarjaa:
"Lentävä poro. Vain sisäkäyttöön."
:oP

Kati Parppei kirjoitti...

:D!

Veloena kirjoitti...

Hyvä omatunto kuulostaa paremmalta kuin huono tai ylipäiväinen. Kenties sen voisi kastaa taikinaan ja friteerata tempuran joukkoon.

"Friteerattuja tiskirättejä ja omiatuntoja"

Totta kai se käy vegaanillekin - me pidättäydymme vain lihasta, maidosta ja nahasta, emme hengestä :D

Kati Parppei kirjoitti...

Friteeraus kuulostaa hyvältä.

Mutta mitäs sitten, kun se on syöty :O?