torstaina, toukokuuta 04, 2006

Thin-skinned underneath


BBC kertoi taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan nukkumisasento paljastaisi ihmisen persoonallisuuden - tai ainakin osan siitä. Allekirjoittaneen ja muiden vatsallaan nukkuvien tuomio ei ollut kovin imarteleva:

"Freefall (7%): Lying on your front with your hands around the pillow, and your head turned to one side. Often gregarious and brash people, but can be nervy and thin-skinned underneath, and don't like criticism, or extreme situations."

Hoh! Minäkö en pitäisi kritiikistä? Minähän rakastan rakentavaa kritiikkiä. Sillä edellytyksellä, että sen antaja osaa valita oikein sekä hetken että sanat. Ja ettei kritiikki kajoa kaikkein arimpiin aiheisiin. Ja että olen hyvällä tuulella, hyvin ruokittu, hyvin nukkunut ja kaikin puolin olooni tyytyväinen.

Koska olen kuullut ikäviä vihjauksia herkkähipiäisyydestäni myös omaisiltani ja entisiltä (sic!) kumppaneiltani, päätin kysyä asiaa Pagistaanin pahaa-aavistamattomalta viikonloppuvahvistukselta.

- Sanopa, olenko herkkänahkainen, kysäisin ohimennen kahvimukin takaa.
Kohde oli kuitenkin ajan tasalla väistäen ansan miessukukunnan erehtymättömällä vaistolla ja sulavuudella.
- Onpas hyvää pullaa.
- Hei, ihan totta. Sano nyt.
- Nooo, enpä tiedä.
- Etkö uskalla, kun pelkäät minun suuttuvan?

Aikani tingattuani mies myönsi, että kyllä, minua voisi kenties sanoa herkkänahkaiseksi. Riippuen toki siitä, miten käsite määritellään.

Enkä suuttunut. Siinä näette.

6 kommenttia:

-t kirjoitti...

Pulla oli siis ilmeisen hyvää ja sitä oli riittävästi ;-)

Minä nukuin ennen aina mahallani, nykyisin selälläni. Kestän nykyisin myös hienosti kritiikkiä kuorsaamisestani :-D MOT.

pagisija kirjoitti...

Itse asiassa meillä ei ollut pullaa ;). "Hyvä pulla"-argumentti näyttää olevan jonkinlainen epätoivoinen harhautusyritys ja viimeinen kortti silloin, kun keskustelua yritetään kammeta vaarallisille vesille.

Ettei olisi wagnerismi.

Ehkä pitäisikin opetella nukkumaan selällään? Jos se vaikka muuttaisi luonteen helpommin käsiteltäväksi ja paksuntaisi nahkaa? Ainakin selästä (hyödyllistä selkäänpuukotusten varalta).

-t kirjoitti...

Ahaa :-D Meillä yritettäisiin tuota ainoastaan konkreettisen pullan ääressä...

Ihan uusia terapiamuotoja pukkaa tajuntaan :-D Paranna persoonallisuuttasi -- nuku selälläsi! Kärsitkö ahdistuksesta? Käänny kyljellesi!

Päivi kirjoitti...

HII!!!!! Ollaan samiksiii!!!!!

pagisija kirjoitti...

Ihanx totta? Ihqu juttu!

Nukkuma-asennon vai herkkähipiäisyyden osalta - vai molempien ;)?

Päivi kirjoitti...

En kommentoi. ;D