sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Väljästi tulkittu

Kun lenkkeily ja muut liikunnalliset aktiviteetit ovat toistaiseksi
jäissä ja ulos on kuitenkin kevätpäivänä päästävä, tulkitsin rasituskieltoa väljästi ja menin kääntämään puolta aariani vuokrattua multamaata ja tonkimaan juolavehnän juuria, jotka eivät tuntuneet yhtään vähentyneen viime keväästä.

En sitä kyllä odottanutkaan.

Sen sijaan odotin, ettei noin harmiton puuhailu kävisi kipeytyneeseen polveen. Vaan eipä ollut luulo tiedon väärti tälläkään kertaa.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Jaan tuskasi, kun sama kielto on päällä mullakin, ulos teki mieli, ja kuinkas sitten kävikään. Pitänee jatkossa tyytyä istumaan villavällyt päällä parvekkeella. :-/

pagisija kirjoitti...

Niinpä. Malttamattomasta päästä kärsii jos ei koko ruumis, niin ainakin lepoa kaipaava ruumiinosa.

Mutta kukapa keväällä mielensä malttaisi?

Anonyymi kirjoitti...

Vuokrapalsta? Melkein hurahdin minäkin sellaiseen tänä vuonna. Ajatus sadoista kiloista maanparannusmultaa kuitenkin sai pyörtämään. Tavallaan silti edelleen tekisi mieli.

- Laura

pagisija kirjoitti...

Niinpä... yksivuotisen vuokrapalstan pitäminen on täynnä kompromisseja: ei ole kompostia, ei mahdollisuutta kunnolliseen lannoitukseen ja maanparannukseen kateviljelystä puhumattakaan. Mutta kyllä sieltä salaatit, porkkanat, sipulit ja pavut silti saa. Puhumattakaan raittiista ilmasta, hyötyliikunnasta ja auringosta.