Illansuussa soi puhelin. Vieras naisääni esittäytyi ja kertoi tekevänsä radionkuuntelututkimusta.
- Meillä on kyllä naiskiintiö täynnä, joten kysyisin, sattuuko taloudestanne löytymään 25-30-vuotiasta mieshenkilöä? Vaikka myöhemminkin illalla?
Mieleni teki vastata, että odottakaahan vähän. Pitää tarkistaa, onko sellainen sattunut pesiytymään jonnekin päin yksiötäni sitten viime siivouksen. Tylsä sovinnaisuus kuitenkin voitti ja vastasin kieltävästi, jolloin nainen pahoitteli häiriötä ja toivotteli hyvät illanjatkot.
Jäin ihmettelemään, soittelevatko he täysin sattumanvaraisiin numeroihin, ja miten tehokasta tuollainen puuha lopulta on.
4 kommenttia:
"...pesiytymään jonnekin päin...", hih.
Heh, meille (lankapuhelimeen) soitti kanssa taannoin tämmöinen puhelingalluppi-ihminen, joka oli kiinnostunut suhtautumisesta tiettyyn suureen päivälehteen. Silloinkin oli naiskiintiö täynnä, joten he tiedustelivat olisiko taloudessa miestä, olikohan ikävaatimus 26-35 v.
Pahoitellen kerroin, että huushollin herra on ikävä kyllä kiertueella, mutta ei se varmasti haittaa, sillä lehtenne on hänen mielestään joka tapauksessa ihan perseestä...
Mielenkiintoista oli se, mainitun päivälehden tilaus oli minun nimelläni, puhelin taas herran. Millä ne näitä tietoja yhdistelevät?
heh-heh,,, olisit voinut antaa numeroni :)tänne yhden miehen talouteen :)
nimim. naisia ei ole toistaiseksi täältä kyselty...?
Jotenkin en olisi ollut kovin hämmästynyt, jos jatkokysymyksenä olisi kyselty ko. kategoriaan kuuluvien tuttavieni yhteystietoja... Ehkä puolittain odotinkin sitä. Se taitaisi kuitenkin olla jollei laitonta, niin vähintään epäilyttävää.
Lähetä kommentti