torstaina, helmikuuta 09, 2006

Viallinen viiksi

Naapurin autoreiska soitti ja kertoi, että autossani on viiksivika. Ongelma pesii siis vipstaakissa, jolla suuntavilkkuja käytetään. Kuulemma selvittelevät, mistä löytyisi uusi viiksi joko käytettynä tai edullisesti uutena.
- Kyllä me yritetään saada tää huomisen aikana kuntoon. Meillon nääs periaatteena, että asiakas saa autonsa takas viimestään viikonlopuks.

Pikkukorjaamon pääasiallisesta asiakaskunnasta päätellen kelpo periaate lienee syntynyt käytännön vaatimuksista. Pääsee humanistikin hyvässä lykyssä ajamaan torinympärysrallia jo huomisiltana. Bassonuppi kaakkoon! (Tiesittekö muuten, että iästä riippumatta BMW:n vakuutusmaksu saattaa olla moninkertainen muihin merkkeihin verrattuna? Minä en tiennyt, ennen kuin kiikutin ensimmäisen, virheelliseksi luulemani maksulapun vakuutusyhtiöön. Siellä kertoivat pahoitellen, että maksu on merkkikohtainen ja määräytyy vahinkotilastojen mukaan. Ihmeellistä on elämä.)

- - -

Pagistaanissa kärsitään alkavan mökkihöperöitymisen oireista työteliään viikon lähestyessä loppuaan. Tekstit hyppivät silmissä, päässä jyskyttää ja seinät tuntuvat olevan tavallista lähempänä toisiaan. Ulos on päästävä. Heti.

3 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Viiksivika on tuttu juttu. Omaan ranskalaiseeni se vaihdettiin peräti viisi kertaa vuoden aikana. Eikä ole tullut kuntoon vieläkään - siis luovuin toivosta. Niks-naks, sanoo hän kun liian innokkaasti rattia risteyksessä kääntelen.

pagisija kirjoitti...

No voi. Jos ei muuta autoista ole oppinut niin sen, että niissä on loputon kavalkadi potentiaalisesti rikkoontuvia osia :/.

Kun voisikin olla ilman, mutta sitten saisi heittää hyvästit suurelle osalle työkeikoista.

Anonyymi kirjoitti...

This is very interesting site...
» » »