perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Tunkiojournalismia

Kaivelinpa tuossa työnteon lomassa viime syksyn kuvatiedostoja. Eräältä metsäretkeltä oli tarttunut mukaan tällainen maanläheinen dokumentaatio. Kuka tietää tai arvaa, mitä kuvassa on (koska se ei liene kovin vaikeaa, esitettäköön tarkentava kysymys, minkä aikaansaannos on kyseessä)?

5 kommenttia:

timo kirjoitti...

Hmmm... marjoja on syöty runsaasti, mutta uloste ei ole eläimelle mitenkään tyypillisen värinen...

en uskalla arvata, kerro jo!

Marleena kirjoitti...

Oliskohan itse Otso Mesikämmen?

Taviokuurna kirjoitti...

Ilman mittakaavaa on paha arvata, mutta kyllä minäkin karhua epäilen syylliseksi. Tosin nuo marjat näyttävät pikkuisen isoilta, jos niitä voisi mittakaavana käyttää. Kirjan (Mikä tästä meni, WSOY) kuvauksen mukaan karhun ulosteet ovat "tyypillisimmillään käsivarren paksuisia pötköjä" ja "Loppuvuodesta, jolloin karhu syö runsaasti marjoja, uloste on pehmeää ja saattaa muistuttaa ulkonäöltään "lehmänläjää." Toinen arvaukseni voisi olla mäyrä, etenkin jos läjä sattuisi sijaitsemaan minkäänlaisessa pikku kuopassa, joka kuuluu mäyrän tapoihin samaisen kirjan mukaan. Tiedätkö itse vastauksen?

Päivi kirjoitti...

Tuota... sulla taitaa olla aiheet vähissä... tai sitten sä olet juonut punkkua minunkin edestäni...

Siis ihan tälleen vaan arvailen. Ei millään pahalla. Tiedäthän.

pagisija kirjoitti...

Taviokuurnan toinen arvaus osui oikeaan. Raitanaaman hyyskähän se siinä. Kuvasta ei oikein käy ilmi se, että samaan paikkaan on asioitu useampaankin kertaan, mikä on mäyräin tapa.

Päivinkin arvaus osui harvinaisen kohdalleen. Se ensimmäinen ;).