keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Ilskottaa

Miten voikin olla niin sitkaassa tietokoneen näyttöön tirskahtanut appelsiinin mehu, vaikkei se olisi ehtinyt edes kuivua (kaikenlaista anarkiaa ja hengen velttoutta vierovassa Pagistaanissahan ei syödä tai juoda koneen ääressä, siis yleensä, tai kovin usein, tai ainakaan joka kerta, appelsiinimehukin lienee lennähtänyt näyttöön toiselta puolen huonetta, jossa mainittua hedelmää on syöty siististi ruokapöydän ääressä lautaselta veitsellä ja haarukalla pellavainen ruokaliina syliin levitettynä).

Sitä paitsi näppäimistön uumenissa häämöttää kuvottava määrä ryönää. Jonain kauniina päivänä siellä kehittyy jotakin, joka tarttuu pienillä pedonhampaillaan sormeeni kiinni, ja se on minulle ihan oikein. Mutta en kerta kaikkiaan ole keksinyt, mikä olisi mielekkäin tapa poistaa koostumukseltaan epämääräinen materia kampeamatta näppäimiä kokonaan irti.

Vakituista viikonloppuseuralaistani näppäimistöni* alennustila tuntui vilpittömästi ilahduttavan.
- Onpa lohdullista, että naisellakin on likainen näppis. Meillä töissä sellaisia näyttää olevan vain miehillä.

Vähällä sitä voi tuottaa toiselle iloa.

*Onpa siinä järjetön sana, kun sitä oikein toistelee. Ajatelkaa nyt. Näppäimistö. Näppäimistö. Näppä-imistö. Näppä-imi-stö. Hoh!

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

kai sä käytät paineilmapuhdistussprayta siihen näppikseen?

Veloena kirjoitti...

Paineilmapuhdistusspray...? Imuriin saa sellaisen tietokonesetin, jossa on erityisohuita imupäitä. Hellävaraisella teholla koskettimet voi imuroida.

Sana koskettimisto se vasta hilpeyttä herättääkin.

pagisija kirjoitti...

Paineilmapuhdistusspray? Ohuet imupäät? Tässähän aukenee kokonainen uusi maailma. Siis toki olen arvellut, että jotakin hiljaista tietoa asiasta vaihdetaan nurkissa kuiskien, mutta totuuden nimissä en ole tuntenut asiaa niin tärkeäksi, että olisin höristänyt korviani paremmin kuullakseni. Kiitos vinkeistä, pitänee vyöttää kupeensa ja käydä taistoon.

Koskettimisto. Juuh. Hih. Sitä toistellessa tuo koske-osa alkaa jostain syystä kiertyä päässäni venäjän sanaksi koshka, eli kissa, mistä taas seuraa omia omituisia mielleyhtymiään...

Dyro kirjoitti...

Avainlauta?

Minä haluaisin puisen näppäimistön, se klonksuisi varmaan mukavasti ja patinoituisi ajan myötä kauniisti kuin joku löylykauhan varsi. Juu, mutta paineilmaa näppikseen, se saa ryönän liikkeelle näppäinten välistä, ja näppäinten päälle tarttunut muju taas lähtee sitruunahappopitoisilla näppiksenpuhdistuspyyhkeillä.

Päivi (jälleen yrittää) kirjoitti...

Siis himputti - hävisikö se minun viestini nyt jonnekin?? *ärrinmurrin* Uusiksi:

Paineilmapuhdistusspray, airduster, 300 ml, Suomalainen kirjakauppa (viime kesänä ostettu sieltä). Katso, että se pitkä pilli tulee mukaan (ettei ole tippunut matkasta). Ja sen pullon sisällön kuuluukin hölskyä. (Ai mitennii minä luulin aluksi, että siinä on joku vika..?)

Olen käyttänyt viime kesästä asti ehken tuommoisella kerran kk -vauhdilla ja vielä on tavaraa jäljellä.

No niin... tää himpsutti väittää kerta toisensa jälkeen etten muka osaa matkia tuota kuvaa... mitenkähän monta kertaa tää viesti tulee?

pagisija kirjoitti...

Kiitokset vinkeistä, Dyro ja Päivi. Taidankin asioida oitis huomenna paikallisessa kirjamyymälässä:
- Saisinko paineilmapuhdistussprayta ja sitruunahappopitoisia näppäimistönpuhdistuspyyhkeitä, kiitos.

Sääli, että ne taitavat löytyä hyllystä kysymättäkin :D.

Miss Foxy kirjoitti...

älä ainakaan yritä imuroida sitä näppistä, minä imuroin eilen, ja nyt näppiksestä puuttuu 2 kirjainta.

löysin ne kyllä imurin mahasta, mutta takaisin asennus ei onnistu.