maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Ötker

Mahdanko olla ainoa, jonka mielestä televisiossa mainostettu doktor ötker-vanukasherkku ei kuulosta vaniljaisuudestaan huolimatta yksinomaan vastustamattomalta?

Minusta yritysnimi sopisi ennemmin vaaleanpunaiselle lasten penisilliinille, joka oli muka mansikanmakuista, ja jonka muisto saa allekirjoittaneen edelleen kakistelemaan.

7 kommenttia:

-t kirjoitti...

Tuli mieleen se hetki, kun aika pienenä tunsin suunnatonta ylpeyttä ymmärtäessäni olla valitsematta sitä kuvottavaa vaaleanpunaista litkua halonkokoisten penisilliinimötiköiden sijaan, litkun näennäisestä houkuttelevuudesta huolimatta... Hyi että se oli pahaa! Ötker!

Veera kirjoitti...

Sa muuta!

(Dr. Ötkerin pakastepitsat ovat kuitenkin ilmeisesti erinomaisia, kerrotaan. Itse en ole niitä sattuneesta syystä maistanut.)

Dyro kirjoitti...

Doktor Ötkerin kymppituumaiset ovat tosiaan erinomaisia, vaikka viimeaikoina Ötker onkin siirtynyt enemmän kokeellisempaan suuntaan. Kasvis-Ötker on ehdottomasti ykkönen.

Ötker-nimi vain saa aina päässä soimaan riimin

Doktor Ötker puhdistaa
peilinkirkkaaks pinnat saa


Se on jäänyt päähän jostakin mainosrenkutuksesta, ja tuotenimi on varmasti väärin, mutta silti.

Kafkakoski kirjoitti...

En tunne mainosta enkä tuotteita, mutta nimi saa kyllä yökkäilemään... Öyks! Ettei tämä nyt olisi taas niitä markkinointivirheitä, kuten vaikkapa Mitsubishi Pajero, jonka nimi täällä Espanjassa piti pikaisesti vaihtaa (eli auton nimi on täällä Montero), sillä "pajero" on espanjaksi r*nkkari...

LL kirjoitti...

Katsoitko sinäkin tänään Näkijän? :-)
Nimi särähti täälläkin pahasti korvaan, mutta vesi tuli kielelle kun näin ne vanukkaat. (Kamalaa kuinka pervolta tämä kuulostaa.) Lähtiessäni myöhemmin jameihin harmitti, kun kaupat eivät olleet enää siihen aikaan auki. Het' huomenna vanukasostoksille..

pagisija kirjoitti...

-t: Siis kollektiivinen trauma!

Kafkakoski, taas näitä globalisaation harmillisia tai huvittavia puolia, riippuu kenen näkökulmasta katsotaan :D.

Näkijänpä katsoin, juu ;) (ja kieltämättä se vaniljavanukas oli aika hyvän näköistä, kun vain olisi äkännyt pistää televisiosta äänen pois).

Ötkerpizzoja en ole tainnut maistaakaan, joskus olen kyllä silmäillyt tuumivasti saman firman synteettisen, mutta herkullisen näköisiä valmisjuustokakkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Olen maistanut yrityksen marjavanukasta- hyvää. Myös pakastepitsoja - parhaita valmispitsoja.
Ei nimi siis tuotetta pahenna.