torstaina, tammikuuta 05, 2006

Kateissa

Siitäpä tulee henkilölle veikeä olo, kun uimahallin pukuhuoneessa kiskoo vaatteita päälleen niitä näitä tuumaillen ja huomaa että kah, toinen sukka on kateissa.

Eikä sitä löydy mistään. Ei penkiltä, kaapista tai lattialta. Eikä kengästä, repusta, farkkujen lahkeesta, hiustenkuivaajasta tai pyyhkeen alta. Siinä alkaa jo oikeasti huolestua ja katsella epäillen siivoojaa sekä viatonta naamaa näyttäviä kanssauimareita.

Kunnes äkkää vetäneensä kaksi sukkaa yhteen jalkaan.

9 kommenttia:

Badi kirjoitti...

On tullut useinkin kuumeisesti etsittyä tavaraa, jonka lopulta tajuaa pidelleensä kädessään kaiken aikaa ;)

pagisija kirjoitti...

Huh, hyvä kuulla, että muutkin...

-rii- kirjoitti...

Sukkajutustasi tuli mieleeni, että kotona pukeutuessaan kannattaa puolestaan olla tarkkaavainen sukkahousujen kanssa, sillä ongelmaksi saattaa muodostua sukkisten liikatarjonta. "Missäs ne aiemmin riisumani sukkikset ovat, ei löydy, ja no mutta tässähän on jotkut". Jalkaan vaan, farkut päälle ja baanalle. Askellus on omituisen kankeaa ja hankalaa, liikaa suklaata? Ei hätää. Varasukkikset vain ovat mukana, myttääntyneenä haaruksissa. Tapahtunut niin monta kertaa, että aina ulos lähtiessäni suoritan varmistustoimenpiteen.

Kops kirjoitti...

Hih, ihan juuri etsin hanskoja ja ne olivatkin taskussa kun lähdin kaupassa käymään.

Nuo tilhet tuossa edellä ovat niin kauniin lumoavat että tulee melkein harras olo. Blogissa Kaleva on yksi valokuva Tampereen Kalevankankaan hautausmaasta joka on myös aivan kuin toisesta maailmasta. Out of this world, yritin sanoa, mutta ei taida suomeksi onnistua. Magical kuitenkin.

Larko kirjoitti...

Minä taas useinkin pakkaan lukulasit siististi koteloon, jonka kuitenkin jostain syystä jätän tietokoneen päälle sen sijaan että pistäisin povitaskuuni.

pagisija kirjoitti...

Heh, näitä taitaa riittää ;). Riitteen sukkahousutarina kuulostaa punastuttavan tutulta. Joskus myös villapaidan hihasta on tullut vetäistyä ässien ässä: edellispäivänä puseron alla pidetty t-paita.

Viikonloppuna taas löysin ostamani kurkun siivouskaapista. Eikä mitään käsitystä siitä, miten se sinne oli joutunut. Olin sitä jo hajamielisesti kaipaillut salaattia tehdessäni, mutta arvellut sitten unohtaneeni ostaa sen...

Kaura kirjoitti...

Mielenkiintoista, tuommoista sukkavariaatiota en vielä olekaan onnistunut toteuttamaan!

Dyro kirjoitti...

Parikin kertaa olen kännykkään puhuessani havahtunut siihen että kännykkä ei ole enää taskussani, vaan sen täytyy olla kadonnut, ja olen sitten kesken puhelun todennut että "mun kännykkä on kadonnu!"

Mikroaaltosäteilykö sen aiheuttaa, vai lieneekö se aivojen rakenteessa jo valmiiksi - lapsena panin kieleni kiinni jäätyneeseen rautatankoon useammin kuin kerran.

pagisija kirjoitti...

Dyro: tuo oli aika hyvä, tuo kännykkäjuttu.